De kerstdagen staan voor de deur, maar je hebt nog geen idee wat je voor jouw techie vrienden moet kopen? Geen nood. Wij hebben enkele kerstgeschenken opgelijst waarmee je gegarandeerd de show steelt! 😏

1. 3D-Printer

Ben je op zoek naar een creatief cadeau? Kies dan voor een 3D-printer en zorg ervoor dat jouw vriend(in) helemaal mee is met deze nieuwe trend! Een 3D-printer wordt namelijk steeds populairder bij consumenten. Als gevolg is ook het aanbod enorm uitgebreid met de bijhorende variatie in prijzen. Met een 3D-printer maak je zelf digitale bouwtekeneningen waarmee je jouw eigen creaties kan verwezenlijken.

2. Google Chromecast

Is je techie friend nog niet in het bezit van een Smart TV? Doe dan een Google Chromecast cadeau! Dit kleine toestel biedt een oplossing om op een eenvoudige manier muziek, films en series te streamen van een smartphone, laptop of tablet naar een TV. Het is met andere woorden een relatief goedkoop alternatief voor het aankopen van een Smart TV!

3. Raspberry Pi

Nee het is geen taart, maar de benaming voor een ‘minicomputer’ ter grootte van een bankkaart. Het toestel wordt relatief goedkoop vervaardigd en verkocht. Wat maakt dit toestel zo uniek? De verschillende onderdelen zijn allemaal op één printplaat ondergebracht. Wanneer de Raspberry Pi wordt aangesloten op een computerscherm of TV, kan het in principe functioneren als een ‘gewone’ computer!

4. USB-C Hub

We weten allemaal dat een IT’er nooit genoeg USB sticks of externe harde schijven kan hebben. Een USB-C Hub, sinds een paar jaar de nieuwste USB aansluiting op smartphones en laptops, is nog iets om aan dit lijstje toe te voegen! Het verschil met een gewone USB? Het is een multifunctionele poort dat zowel toestellen kan opladen als data kan overzetten. Met andere woorden is het veelzijdiger en zorgt het voor minder kabels en aansluitingen!

5. Geluidswerende hoofdtelefoon

It’s a thing! IT’ers zijn vaak heel geconcentreerd aan het werk en willen zich hiervoor afsluiten van storende omgevingsgeluiden. Deze nieuwe soort van hoofdtelefoons zorgt ervoor dat het omgevingsgeluid wordt gedempt. Zo kan jouw vriend(in) zich het komende jaar nog beter concentreren op het werk!

Merry Christmas and a happy New Year!

Wij wensen jou alvast fijne en gezellige feestdagen toe. Hopelijk heb je wat inspiratie kunnen op doen tijdens het lezen van deze blog en kan je jouw techie friends verrassen met een superleuk kerstcadeau!