BITSANDBI(Y)TES BY EPACT, ARXUS, MICROSOFT & VMWARE

Ga voor een snelle en feilloze migratie naar de cloud door uw on-premise VMware-omgevingen uit te breiden naar Azure.

Iedere laatste vrijdag van de maand organiseren we BITSANDBI(Y)S by ePact & partners. Het concept is simpel, interactieve lunchsessies over de laatste nieuwe trends en ontwikkelingen binnen de markt, gebracht door echte vak experts!

VMware en Microsoft werken nauw samen om hun gemeenschappelijke klanten een optimale dienstverlening aan te bieden. Vanuit dit opzet bestrijkt het partnerschap het volledige scala van VMware-aanbiedingen, van App Modernization tot Cloud, Virtual Cloud Network, Intrinsic Security en Digital Workspace. Hierbij bieden ze klanten tal van mogelijkheden om hun on-premises-omgevingen snel en op eigen voorwaarden naar de cloud te verplaatsen, gebruikerservaringen te verbeteren, productiviteit te verhogen, beveiliging te verbeteren en digitale transformatie te versnellen.

In dit webinar leggen we samen met Arxus, Microsoft en VMware de focus op de voornaamste Microsoft & VMware oplossing van het moment, namelijk Azure VMware Solution (AVS). Deze werd gebouwd om gebruik te maken van de schaal, continuïteit en snelle provisioning van een wereldwijde Azure infrastructuur voor VMware workloads. Het biedt directe toegang tot Azure back-up en disaster recovery services, on-demand toegang tot extra datacenter capaciteit en de mogelijkheid om applicaties te moderniseren binnen de native Azure omgeving met behulp van vertrouwde tools.

Dit alles wordt gerealiseerd terwijl de IT-kosten worden verlaagd. De migratie verloopt snel en feilloos, zonder dat herarchitecturering of hertooling nodig is. Klanten kunnen ervoor kiezen om incrementeel of in één keer te migreren en moderniseren.

We sluiten af met het Cloud Custodian verhaal. Hierbij zoomen we dieper in op de aanpak die we bij Cronos, als Arxus en ePact zijnde, hanteren zodat u probleemloos van start kan gaan met deze oplossing.

KRIJG TOEGANG TOT DE OPNAME