BITSANDBI(Y)TES by ePact, ExaGrid & Veeam

De ExaGrid Tiered Backup Storage oplossing combineert uiterst snelle back-up & restore tijden met een optimale bescherming tegen ransomware.

Iedere laatste vrijdag van de maand organiseren we BITSANDBI(Y)TES by ePact & partners. Het concept is simpel, interactieve lunchsessies over de laatste nieuwe trends en ontwikkelingen binnen de markt, gebracht door echte vak experts!

De laatste jaren is het aantal Ransomware aanvallen wereldwijd fors toegenomen en halen ze ook steeds vaker onze lokale media. Als bedrijf is het dan ook niet meer de vraag of een ransomware aanval zal plaatsvinden, maar wanneer. Het is daarom belangrijk om voldoende maatregelen te treffen en je hier op voor te bereiden.

Deze kan je eenvoudig en zorgeloos nemen met de Tiered Backup Solution van onze partner ExaGrid. Met hun oplossing garanderen zij een unieke disk-cache landing zone, long-term retention repository en scale-out architecture. Dit zorgt voor uiterst snelle backup & restore tijden met een optimale bescherming tegen ransomware.

KRIJG TOEGANG TOT DE OPNAME