BITSANDBI(Y)TES BY EPACT & RAPID7

Verkrijg dankzij Rapid7 InsightIDR en InsightVM de nodige inzichten in de operationele werking van alle beveiligingscomponenten en grijp sneller in bij anomalieën.

Iedere laatste vrijdag van de maand organiseren we BITSANDBI(Y)S by ePact & partners. Het concept is simpel, interactieve lunchsessies over de laatste nieuwe trends en ontwikkelingen binnen de markt, gebracht door echte vak experts!

𝗩𝘂𝗹𝗻𝗲𝗿𝗮𝗯𝗶𝗹𝗶𝘁𝘆 𝗺𝗮𝗻𝗮𝗴𝗲𝗺𝗲𝗻𝘁 gaat al een tijdje mee, maar blijft tot op de dag van vandaag zeer relevant. Daarbij zijn moderne netwerken complex en zorgen de cloud, remote end-users, virtualisatie en mobile devices ervoor dat de bijhorende risico’s snel veranderen. Om deze challenges te tackelen, heb je nood aan een oplossing die even dynamisch is en zorgt voor krachtige analytics, gedetaileerde rapportages en remediation workflows.

Hiervoor kijken we in de richting van ons nieuw partnership met Rapid7, toonaangevende provider van cybersecurity oplossingen. Met hun InsightVM oplossing is het gemakkelijker dan ooit om Vulnerability data op een schaalbare en efficiënte manier te verzamelen en vervolgens om te zetten in concrete antwoorden en acties.

KRIJG TOEGANG TOT DE OPNAME