BITSANDBI(Y)TES by ePact, Thru & Cato

Beveilig en optimaliseer applicatietoegang voor alle gebruikers en locaties met CATO. Dit is ’s werelds eerste SASE-platform, dat SD-WAN, ZTNA en netwerkbeveiliging samenbrengt in een wereldwijde cloud-native service.

Iedere laatste vrijdag van de maand organiseren we BITSANDBI(Y)TES by ePact & partners. Het concept is simpel, interactieve lunchsessies over de laatste nieuwe trends en ontwikkelingen binnen de markt, gebracht door echte vak experts!

Stoom je bedrijf en IT-organisatie klaar voor wat er komen gaat met Cato Networks, pionier in het integreren van netwerken met een optimale security in de cloud. Cato’s visie staat in lijn met Gartner’s Secure Access Service Edge (SASE) framework om een next generation secure networking architecture te leveren. Deze elemineert de complexiteit, kosten en risico’s die geassocieerd worden met legacy IT-benaderingen, gebaseerd op disjointed point solutions.

Cato verbindt elke gebruiker op een veilige en optimale manier met elke applicatie waar ook ter wereld. De cloud-first architecture stelt Cato in staat om snel nieuwe mogelijkheden te implementeren en een optimale beveiligingshouding te handhaven, zonder enige inspanning van de IT-teams.

KRIJG TOEGANG TOT DE OPNAME