BITSANDBI(Y)TES BY EPACT, VMWARE & GALAGIO

VMware Tanzu als laagdrempelige oplossing om Dev & Ops werelden te versmelten.

Iedere laatste vrijdag van de maand organiseren we BITSANDBI(Y)S by ePact & partners. Het concept is simpel, interactieve lunchsessies over de laatste nieuwe trends en ontwikkelingen binnen de markt, gebracht door echte vak experts!

Steeds vaker horen we dat het operations team te maken krijgt met nieuwe uitdagingen om business applicatienoden en infrastructuur met elkaar te aligneren. VMware Tanzu biedt hier een moderne, end-to-end oplossing die erin slaagt om de kopzorgen van de Dev & Ops teams te tackelen.

We kijken hiervoor in de richting van Cloud Native ontwikkeling en het end-to-end DevOps verhaal van VMware. Dankzij deze oplossing slagen we erin om de wildgroei aan tools, werkwijzes en shadow-IT te vermijden en de belangen van Dev & Ops te verenigen in een veilige corporate business omgeving. Dit over de grenzen van On-Premise, Public Cloud en zelfs hybride cloudomgevingen heen.

De tandem VMware Tanzu en Galagio biedt de mogelijkheid om deze journey te faciliteren op een laagdrempelige manier, inspelend op jouw business tempo en noden. Het gaat hierbij niet enkel over het kunnen draaien en het managen van containers. We reiken best practices aan om je applicatie modernisatie en bijhorende operations inzichtelijk te implementeren en beheersbaar te houden in overeenstemming met je eigen, veilige bedrijfsstandaarden.

KRIJG TOEGANG TOT DE OPNAME