BITSANDBI(Y)TES BY EPACT & TREND MICRO

UZ Brussel kiest voluit voor partner ePact & Trend Micro oplossingen

Iedere laatste vrijdag van de maand organiseren we BITSANDBI(Y)S by ePact & partners. Het concept is simpel, interactieve lunchsessies over de laatste nieuwe trends en ontwikkelingen binnen de markt, gebracht door echte vak experts!

Meer dan ooit tevoren is onze data in beweging en wordt ze verplaatst tussen fysieke -, virtuele – en cloudinfrastructuren. Data kan op elk punt in de cyclus verloren gaan of gestolen worden. Bedreigingen ontwikkelen zich dagelijks en worden steeds gesofisticeerder, wat optimale beveiliging en bescherming van data nog belangrijker maakt.

Het is niet meer voldoende om te kijken naar op zichzelf staande technologieën en om aparte delen te beveiligen. Er moet gekeken worden naar een all-in-one pakket dat alle verschillende tools en technologieën combineert om het geheel zo goed mogelijk te beschermen.

In dit webinar gaan we dan ook in op de stijgende vraag naar en nood aan integrated solutions en zoomen we in op de Managed XDR offering van Trend Micro. Om het belang van dit verhaal extra kracht bij te zetten, spreken we met de ICT manager van UZ Brussel. Tijdens een live interview vertelt hij meer over de noden en struikelblokken waar ze in het verleden mee te maken kregen, hoe de Trend Micro oplossingen hier een antwoord boden en de samenwerking met ePact.

KRIJG TOEGANG TOT DE OPNAME